loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Роял

Гривна Роял

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG438
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Роял"


ПОСЛАНИЕ: ВЪТРЕШЕН МИР, БАЛАНС И ПО-ДЪЛБОКО САМО ОСЪЗНАВАНЕ, ПОДОБРЯВА ПСИХИЧЕСКАТА СИЛА И ИНТУИЦИЯ, КОМУНИКАЦИЯ, ДУХОВЕН ПОДЕМ И САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, ТВОРЧЕСКА СИЛА, ЗАЩИТА, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ПРЕМАХВА БОЛКА ОТ ПРЕДИШНИ НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ 


Елементи:

Естествени камъни:

  • Лапис Лазули 6mm
  • Хематит рондела златен 6mm
  • Яспис риолит туба  
  • Червено тигрово око 6mm
Стоманено лого мънисто 6mm 

Корда: силиконова


Символика на елементите

Лапис Лазули

Лапис Лазули бил сред най-високо ценените камъни в Египет, добива се в най-старите мини в света и се използва широко и до днес! Саркофагът на Тутанкамон и украшенията на много египетски царе и царици били богато украсени с Лапис Лазули. Смятало се, че той носи магическата сила на божествата! През средновековието художниците често използвали пигмент, в който се съдържа лапис лазули, за да изобразяват нощния небосвод!

 

Минералът Лапис Лазули е мощен кристал за активиране на висшия разум и подобряване на умствените способности. Той стимулира желанието за знания, истина и разбиране; подобрява интелекта и лидерските качества. Това е кристал на истината във всички аспекти - разкрива вътрешната истина, самоосъзнаване и приемане на това знание! Препоръчва се за добра комуникация, смята се своеобразен щит за психически атаки! Това е камък на приятелството, носи спокойствие, разбиране и хармония в отношенията с околните!


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.

 

Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра: търпение, фокусиране върху целите и решителност.

Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Кабамба яспис (Риолит) носи добър късмет и предпазва от завистници.Смята се, че камъкът премахва мъката и радва сърцето.  Ясписът кабамба изостря интуицията, премахва депресията, защитава дома и семейството, контролира негативните емоции като гняв, тъга и страх.