loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Сапфирия

Гривна Сапфирия

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG326
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


88,00лв.

Гривна "Сапфирия"


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА И ИЗЦЕЛЕНИЕ, ВЪТРЕШНА СИЛА, ПОМАГА ДА ВЗИМАМЕ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ В ТРУДНИ ВРЕМЕНА, КОНЦЕНТРАЦИЯ, ПРЕМАХВА НЕОСНОВАТЕЛНИ СТРАХОВЕ, МЪДРОСТ, УСПОКОЕНИЕ, ВЯРА В ДОБРОТО, СИГУРНОСТ В СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ, ИСТИНСКА ЛЮБОВ


Елементи: 

Сребро 925: 

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3, 4mm 
Естествени камъни: 

  • Сапфир фасет 3mm
  • Лунен камък фасет 4mm
  • Оникс фасет куб 3mm
  • Хематит бронз 3mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Сапфир

Сапфирът е един от най-мощните скъпоценни камъни във Вселената. От древни времена е използван като защитен амулет срещу зли очи и магии. Маговете използвали сапфира като средство за подобряване на способностите си и насочване на психичните си сили. Алхимиците свързват минерала с елемента Въздух. Камъкът е силен помощник в процеса на самовглъбяване тъй като концентрира и успокоява мисълта, има способността да ни избавя от вътрешни страхове и тревоги, които предизвикваме сами.

Синият сапфир се свързва с гърлена чакра, което позволява да общуваме по-лесно, да обработваме и предаваме по-свободно и правилно информацията, с която боравим.

В Древна Гърция сапфирът е асоцииран с Аполон и оракулите на Делфи.

Камъкът е и един от най-силните талисмани на любовта. Той помага да се запази мира в отношенията, да се съхрани истинската любов и насърчава лоялността, откритостта и разбирателството. Помага на собственика си да постигне желанията си в материален и духовен план, съсредоточавайки мисълта в правилната посока. Изключително силно благоприятства изцелителния процес при емоционални травми, позволявайки ни по-лесно да изкажем болката си и по този начин да се освободим от болезнено минало, което е спънка в пътя ни напред.

 

Сапфирът е най-мощният талисман за усилване на психичните сили, за любов, за отбранителна сила и пари.  


Лунен камък

Лунният камък напомня за нашата собствена ценност и божественост. Балансира емоциите и успокоява. Камъкът носи женската енергия и мъдрост, внася баланс и хармония. Действа успокоително на нервната система, преодолява стреса и тревожността, укрепва интуицията. Смята се, че камъкът сбъдва желания.

 

Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.