loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Серпентина

Гривна Серпентина

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MGSERPENTINA
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Серпентина


СИЛИ: ЗАЩИТА, ЗДРАВЕ, БОГАТСТВО, МИР, ЛЮБОВ, УСПЕХ, НЕУТРАЛИЗИРА НЕГАТИВИЗЪМ, УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ, ВЯРА, ЩАСТИЕ


Елементи: 

Естествени камъни: 

  • Серпентин 6mm
  • Оникс фасет 6mm
  • Хематит рондела 4mm

Стоманено лого мънисто куб

Корда: силиконова


Символика

Серпентин
Смята се, че името му идва от думата „serpent”, която означава змия, заради цвета на камъка. Има силна защитна сила, а според легендата в Рим правили съдове от серпентин, за да се защитават от отравяне, тъй като камъкът се разрушава при досег с отрова. В древността бил силно разпространен срещу магии, зли духове, ухапвания от змии и други влечуги; широко използван е в храмовете, тъй като се смята за пазител, който ще донесе и мир!
Камъкът помага за достигане на вътрешен мир, подходящ е за медитация и изчиства ума. Успокоява и повдига настроението, избавя от гнева и напрежението! Облекчава болки и спазми, подходящ е за хора, които имат бъбречни и сърдечни проблеми.

Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствиеУвеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.