loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Shamballa Luna

Гривна Shamballa Luna

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG507
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


48,00лв.

Гривна shamballa "Луна" 


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, МИР, БАЛАНС И СПОКОЙСТВИЕ, ЗДРАВЕ, ПРЕМАХВА НЕГАТИВИЗЪМ, ПОВДИГА НАСТРОЕНИЕТО, ПРИВЛИЧА И ПОДКРЕПЯ ЛЮБОВТА 


Елементи: 

Made with Swarovski elements 

  • Swarovski кристал

Мъниста с кубични цирконии 6, 8mm

Стоманена лого висулка

Естествени камъни

  • Яспис сезам мат 8mm
  • Цветен яспис фасет 6mm
  • Лунен камък фасет 8mm
  • Кунзит 8mm

Корда: златна


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Лунен камък

Лунният камък напомня за нашата собствена ценност и божественост. Балансира емоциите и успокоява. Камъкът носи женската енергия и мъдрост, внася баланс и хармония. Действа успокоително на нервната система, преодолява стреса и тревожността, укрепва интуицията. Смята се, че камъкът сбъдва желания. 


Кунзит

Кунзитът е камък с изключително мощни лечителни свойства за цялoто човешко тяло. Той помага за постигането на баланс между ума, тялото и духа; между разума и емоциите. Камъкът с нежен виолетов цвят балансира и успокоява, предпазва от депресии и самокритика. Насърчава толерантност към другите и стимулира личностното развитие. Полезен е в борбата със стреса и емоционалните блокажи. Смята се, че кунзитът привлича любовта! 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.

 

Цветен яспис внася хармония, баланс и позитивна енергия. Той стимулира креативността и е подходящ за хора, занимаващи се с бизнес. Цветният яспис подпомага избавянето от страхове и напразни надежди. Лекува и защитава чакрата на слънчевия сплит. 


 Яспис „сезам”

Яспис „сезам” е мощен кристал за изцеление и зареждане. Минералът има свойството да поддържа и подкрепя по време на силен стрес, да внася спокойствие и уравновесеност. Този вид яспис има петниста, неравна структура, примесена с полупрозрачни кристали. Цветът на камъка напомня на морска пяна, на места бледо син до светло ментово зелен. Макар че цветът на камъка е нежен, неговата енергия е силна и стимулираща. Той повдига настроението, внася нагласа за любов и положителни емоции, създавайки хармония между ума и духа. Силната лечителна енергия на яспис „сезам” е помощник по време на възстановителни процеси след дълги и тежки заболявания. Той е чудесен балансиращ камък във всеки един аспект.