loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Shamballa Малахит

Гривна Shamballa Малахит

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG123
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Shamballa Малахит


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА ОТ ЗЛИ СИЛИ, ИЗЧИСТВА АУРАТА И ВСИЧКИ ЧАКРИ, БАЛАНСИРА ЕНЕРГИЯТА НА ЧОВЕК И ИЗГРАЖДА СИЛАТА МУ, ВДЪХНОВЕНИЕ И ТВОРЧЕСКА СИЛА, БИЗНЕС УСПЕХ И БОГАТСТВО


Елементи

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристали 
Естествени камъни: 

  • Черен оникс мат 6mm
  • Малахит 4mm
  • Хематит фасет розово злато 4mm  
Мънисто от стомана с кубични цирконии 6mm 

Корда: цвят деним


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Малахит

Малахитът е древен минерал, който помага на човека да се свърже със Вселената. Той освобождава стреса и успокоява, и по този начин освобождава душата. Камъкът внася баланс и повишава концентрацията, вдъхновява и зарежда с позитивна мисъл и идеи. Известно е, че фараоните в Девен Египет слагали малахит на украшенията си за глава, с което вярвали, че камъкът им помага да взимат мъдри решения!

Малахитът има много силна енергия, която предпазва и предупреждава носителя от злини. Древна легенда гласи, че камъкът се пръска на парчета и така предупреждава собственика си за предстояща беда.

Талисмани от малахит се носят и за привличане на любов, тъй като камъкът увеличава умението на човек да обича и да бъде обичан.