loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Shamballa "Изобилие"

Гривна Shamballa "Изобилие"

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG212
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

40,00лв.

Гривна shamballa "Изобилие"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ЛЮБОВ, КРАСОТА, БАЛАНС И ВЪТРЕШЕН МИР, КЪСМЕТ, РАДОСТ  


Елементи:

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристали

Естествени камъни:

  • Корал 8mm
  • Лунен камък 8mm
  • Зелен авантюрин 8mm

Стоманено мънисто с лого 8mm

Стоманено мънисто с кубични цирконии, позлата розово злато 8mm

Корда: кафява


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Корал
Стимулира обмяната на веществата, има благоприятно въздействие върху кръвообращението, подобрява паметта, полезен е при заболяване на щитовидната жлеза. Смята се, че има благоприятен ефект върху психиката, намаля стреса, притесненията, страха, придава благоразумие.

Авантюрин

Камък на креативността и творческото вдъхновение. Стимулира творческото развитие на личността. Помага да запазим доброто настроение и бодростта на духа, носи късмет в игри и залагания. Увеличава самоконтрола, търпението и умствените способности. Премахва нервно напрежение и възбудимост. Смята се,че носи късмет и засилва самочувствието.


Лунен камък
Лунният камък напомня за нашата собствена ценност и божественост. Балансира емоциите и успокоява. Камъкът носи женската енергия и мъдрост, внася баланс и хармония. Действа успокоително на нервната система, преодолява стреса и тревожността, укрепва интуицията. Смята се, че камъкът сбъдва желания.