loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Shamballa Романтика

Гривна Shamballa Романтика

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG96
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


60,00лв.

Гривна shamballa "Романтика"


СИЛИ: ЗАКРИЛА ОТ ЗЛИНИ, ТВОРЧЕСКИ ЗАРЯД, СПОКОЙСТВИЕ, МЪДРОСТ, ЕНЕРГИЯ, ТАИЛСМАН ЗА ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, БОГАТСТВО


Елементи: 

Made with Swarovski elements: 

  • Swarovski кристали

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925
  • Висулка сребро 925, черно родиево покритие и цирконии във форма на цвете 

Естествени камъни: 

  • Котешко око 8mm
  • Тигрово око мат 8mm
  • Червено тигрово око 8mm

Стоманена лого висулка

Корда: бордо


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Котешко око

Котешкото око с бижутерийна стойност е изключително рядко и с особена ценност. Минералът има силата да привлича симпатия, пази мира и добрите отношения в семейството, привлича любовта към собственика си. Украшения с котешко око, в ролята си на талисмани, ни даряват със смелост, чар, помагат да се избягват конфликтите, носят мир, засилват творческите сили на собственика и красноречието. В ролята си на амулет, котешкото око защитава любовта, предпазва от раздори, „лоши очи”, негативни сили. 


Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра: търпение, фокусиране върху целите и решителност.