loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Искра

Гривна Искра

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG300
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


48,00лв.

Гривна "Искра"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХ, САМОУВЕРЕНОСТ, ТВОРЧЕСКИ ЗАРЯД, СТРАСТ И РАДОСТ


Елементи:

Стоманен кръст с позлата жълто злато и орнаменти

Стоманено мънисто "звезден прах", позлата жълто злато 8mm

Стоманено мънисто с позлата жълто злато, 6mm

Стоманена висулка с лого, позлата жълто злато

Естествени камъни: 

  • Зелен авантюрин 8mm
  • Тигрово око микс цветове 8mm
  • Тигрово око с гравиран златен дракон 8mm
  • Златен обсидиан фасет 8mm
  • Яспис мокаит фасет 8mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Авантюрин

Камък на креативността и творческото вдъхновение. Стимулира творческото развитие на личността. Помага да запазим доброто настроение и бодростта на духа, носи късмет в игри и залагания. Увеличава самоконтрола, търпението и умствените способности. Премахва нервно напрежение и възбудимост. Смята се,че носи късмет и засилва самочувствието.


Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра: търпение, фокусиране върху целите и решителност.

Обсидиан

Обсидианът е естествено стъкло, формиран от бързото изстиване на вулканичната лава. Мощен камък пазител и камък за изцеление. Подобрява визията на притежателя си, преобразува негативната енергия в позитивна и по този начин помага в борбата със стреса.Златният обсидиан неутрализира негативизма и лошите навици.