loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Слънце New

Гривна Слънце New

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG428
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


68,00лв.

Гривна Слънце New


ПОСЛАНИЕ: ВЪТРЕШЕН МИР И СВЕТЛИНА, КОМФОРТ, ЛЮБОВ, ЗАЩИТА, СИЛА, БОГАТСТВО, ФИНАНСОВИ УСПЕХИ, УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ, ЦЕЛЕУСТРЕМЕНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ И БАЛАНС, РАЗРУШАВА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ, РАДОСТ И ЩАСТИЕ 


Елементи:

Естествени камъни:

  • Далматинов яспис фасет 8mm
  • Цитрин фасет 8mm
  • Хематит бронз 6mm

Стоманено мънисто с кубични цирконии 8mm

Стоманено лого мънисто позлата розово злато 6mm

Кристали Preciosa bronze 6mm

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Цитрин

Цитринът носи сила и успех. Той е прекрасен амулет, който разсейва негативната енергия и в същото време зарежда с топла енергия и позитивизъм. Известен е като талисман за привличане на пари и изобилие в особено в бизнеса и търговията. Той помага не само в придобиването на благосъстоянието, но и в неговото задържане!

Цитринът помага в изграждането на добро самочувствие, вдъхва смелост и решителност, успокоява при взимането на важни решения.


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Далматиновият яспис е камък на хумора и доброто настроение, който дарява собственика си с позитивна настройка към околния свят.


Тагове: гривна, естествени камъни, полускъпоценни камъни, луксозни бижута, бижута, дамски бижута, бижута за мъже, цитрин, бижута за жени