loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Талисман Azur

Гривна Талисман Azur

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG101
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Талисман" Azur


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ, БОГАТСТВО, УВЕРЕНОСТ, ПРИЯТЕЛСТВО, БАЛАНС


Елементи: 

Сребро 925: 

  • Мънисто сребро 925 6mm
Естествени камъни:

  • Тюркоаз цвят хризокола 6mm
Стоманено лого мънисто


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци!