loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Теа Rose

Гривна Теа Rose

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG456
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


65,00лв.

Гривна Tea Rose


ПОСЛАНИЕ: УВЕРЕНОСТ И ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ, ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ЕМОЦИОНАЛНО И МЕНТАЛНО НИВО, ВЪТРЕШЕН МИР, ХАРМОНИЯ В ОТНОШЕНИЯТА, ЛЮБОВ, ЛОЯЛНОСТ, ПРИЯТЕЛСТВО, РАЗСЕЙВА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ И ОСВЕЖАВА МИСЛИТЕ, ИНТУИЦИЯ, ПОСТОЯНСТВО, ТВОРЧЕСКА СИЛА


Елементи: 

Сребро 925:

  • Висулка сребро 925, "Ръката на Фатима", позлата розово 

Естествени камъни: 

  • Слънчев камък 6mm
  • Кианит 4mm
  • Хематит розово злато 4mm
  • Перла "Майорика" 4mm
Стоманено лого мънисто куб, позлата розово злато, 4mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 

Слънчев камък

Слънчевият камък се свързва със Слънцето. Той символизира приближаващият успех. Носител е на светлина, увеличаване на благосъстоянието и властта. Има силен благотворен ефект върху психическото съзнание, насърчавайки радостта, добрия нрав, ведрината. Камъкът помага на притежателя си да открие и съхрани добрата страна на собствената си личност, да изгради положително отношение към самия себе си и собствената си природа. Слънчевият камък ще зареди собственика си с добро настроение, самочувствие, доверие, оптимизъм и ентусиазъм. Той е мощен защитен камък, има проективна енергия, което означава, че подпомага заздравяването на връзките.

 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 

 

Кианит

Името на камъка идва от гръцки и означава син. Поразителният син цвят на кианита го свързва с водната стихия, въпреки че го препоръчват особено на хора, родени под знаци Овен, Телец и Везни. Една от най-силните характеристики на камъка е, че не задържа никаква негативна енергия, символизира лекотата, предпазва от тревожност и носи освежаващи и обновяващи мисли. Има стимулиращ ефект в отношение на творческите и ораторските способности, тъй като се свързва с гърлена чакра. Подпомага общуването, както и това да разбираме по-правилно обкръжаващите ни.