loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Богатство

Гривна Богатство

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG210
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Богатство"


СИЛИ: ЗАКРИЛА, ЗДРАВЕ, БОГАТСТВО, ЛЮБОВ, ТВОРЧЕСКО ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБЩУВАНЕТО, ПОЛОЖИТЕЛНИ ИДЕИ, БАЛАНС


Елементи:

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристал

Стоманена лого висулка, позлата жълто злато

Мънисто стомана, позлата жълто злато 6mm

Сребро 925: 

  • Мъниста сребро 925 4mm, позлата жълто злато 

Естествени камъни:

  • "Пикасо" яспис 6mm
  • Руби Цоизит, фасет 6mm
  • Хематит, златен 

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен с благотворното влияние върху здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Пикасо яспис носи посланието за радост от живота. Той има силен енергиен и творчески заряд. Има способността да внася нови идеи и вдъхновение. Камъкът носи и положителна трансформация в областта на взаимоотношенията, подпомагайки добрата комуникация и привличането на съмишленици. 


Руби Цоизит

Рубин се счита за най-мощният скъпоценен камък във Вселената. Получен като подарък, рубинът е символ на приятелството и любовта. Той насърчава страстта и жаждата за живот. Подобрява мотивацията и настройката за реалистични цели, предпазва от психически и физически атаки. Цоизитът е земен кристал и комбинацията му с рубин балансира земното и огненото начало. Той е изключително полезен за справяне с проблемни и конфликтни ситуации, уравновесява настроенията и насърчава психичните процеси!


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.