loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Шепот Noir

Гривна Шепот Noir

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG215
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


55,00лв.

Гривна "Шепот" Noir


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, СПОКОЙСТВИЕ НА УМА, КЪСМЕТ, БЛАГОПОЛУЧИЕ, ЛЮБОВ, РАДОСТ, ЗДРАВЕ, ПОМАГА В ПРЕОДОЛЯВАНЕТО НА СТРЕС И СТРАХОВЕ, УВЕРЕНОСТ И УСПЕХ


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мънисто сребро 925, черно родиево покритие и черни цирконии 

Кристали "Preciosa, сребристи 6mm 

Естествени камъни

  • Яспис 6mm
  • Златен обсидиан куб фасет 6mm
  • Хематит рондела хамелеон 6mm

Стоманена лого висулка, позлата жълто злато

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.


Опушен кварц

Пречиства аурата, преобразува и премахва отрицателната енергия. Носи изобилие, късмет, повдига настроението! Той е стабилизиращ камък, балансира емоциите и помага да се справим с негативните емоции, стрес, страх, гняв, ревност. Полезен е при депресивни състояния. Помага ни да пренаредим нуждите и желанията си по приоритет, както и да се освободим от емоционален блокаж!Носи спокойствие и облекчава мъката. Като талисман този минерал е носител на изобилие, просперитет и добър късмет. 


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.