loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Shamballa Дива Ягода

Гривна Shamballa Дива Ягода

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG513
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


48,00лв.

Гривна Shamballa "Дива Ягода"  Wild Strawberry


ПОСЛАНИЕ: ТВОРЧЕСКА СИЛА, САМОУВАЖЕНИЕ, ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ, РАДОСТ, УДОВОЛСТВИЕ ОТ ЖИВОТА, ЛЮБОВ, ИЗЦЕЛЕНИЕ


Елементи

Made with Swarovski elements: 

  • Swarovski кристали 

Стоманено мънисто с кубични цирконии 8mm

Естествени камъни

  • Фелдспар 8mm
  • Цветен яспис фасет 8mm
  • Ягодов кварц фасет 8mm

Стоманена лого висулка 

Корда: златиста


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.

Кварц

Кварцът е мощен камък, който често се споменава като „универсален кристал“. Той лесно усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира енергия. Подобрява и успокоява мислите, затова често се препоръчва за медитация. Енергията на кварца е хармонизираща и се препоръчва за комбиниране с други минерали. Предназначението на този камък е да изчисти негативните мисли, да балансира връзката ви с околната среда, да ви пречисти духовно, умствено и физически.По този начин камъкът осигурява защита от негативното и повишава креативността. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. 

Цветен яспис внася хармония, баланс и позитивна енергия. Той стимулира креативността и е подходящ за хора, занимаващи се с бизнес. Цветният яспис подпомага избавянето от страхове и напразни надежди. Лекува и защитава чакрата на слънчевия сплит. 

Тагове: гривна с естествени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка, мъжки гривни,