loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Зимни Сънища

Гривна Зимни Сънища

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG385
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Зимни сънища


ПОСЛАНИЕ: УСПОКОЕНИЕ, ПРЕМАХВА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ, ДУХОВЕН ПОДЕМ, ПОМАГА В БОРБАТА С БЕЗСЪНИЕТО, ЦЕЛЕУСТРЕМЕНОСТ И РЕШИТЕЛНОСТ, ЛЮБОВ, БИЗНЕС УСПЕХ И ПРОНИЦАТЕЛНОСТ 


Елементи

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато, 3mm 
  • Мънисто сребро 925, 4mm
  • Висулка сребро с кубичен цирконий, позлата розово злато

Естествени камъни:

  • Аметист 4mm
  • Фосфосидерит фасет 4mm
  • Хематит бронз рондела 3mm
  • Тюркоаз рондела 5mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Аметист

Аметистът е полускъпоценен камък според днешните класификации, но историята помни времена, в които се е смятал за скъпоценен и струвал колкото диамантите! Цени се заради невероятната му красота и сила едновременно да стимулира и успокоява ума и емоциите. Аметистът е рожден камък на месец февруари, смята си и за камъкът на истинската любов. Според легендата Св.Валентин носил пръстен с аметист, на който бил гравиран Купидон. Това е камъкът на духовността и доволството, познат с неговите свойства да контролира гнева и лошите мисли, да успокоява ума, да засилва интелекта и да дава проницателност в бизнес делата.

Аметистът е талисман за фокусиране и успех! Може да се използва в медитацията за повишаване на креативността и мисловните процеси.


Фосфосидерит

Фосфосидеритът е рядко срещан минерал с цвят на орхидея. Използва се в бижутерията за украса на различни видове бижута като брошки, пръстени и др.,а непрозрачните разновидности на минерала често се използват за направа на мъниста. Камъкът е рядък и красив, затова често участва в музейни изложби и минерални колекции. 

Мистичните свойства на фосфосидерита го нареждат сред минералите с уникална и мощна енергия. Той е особено полезен при медитация, защото има способността да премахва стреса и да извежда негативната енергия от тялото, лекува безсънието. Спомага за поддържането на добър тонус и настроение, помага възприемането на различни гледни точки на реалността и развива способността за взимане на решения. Камъкът може да се носи от хора от всички зодиакални знаци. 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци!