loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Зимна Приказка

Гривна Зимна Приказка

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG407
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


48,00лв.

Гривна Зимна Приказка


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА, МИР И БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ПОДОБРЯВА ОТНОШЕНИЯТА, ПОМИРИТЕЛ В КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ, БАЛАНС НА ВСИЧКИ НИВА 


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 3, 4mm
  • Висулка сребро с кубичен цирконии  

Естествени камъни:

  • Хризокола куб 4mm
  • Хематит, зелен фасет 4mm
  • Хематит хамелеон фасет 3mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Хризокола

Хризокола бил известен в Древен Египет като „мъдрият камък”. Смятало се, че помага на притежателя си да се справя с мъдрост, увереност и находчивост във всяка ситуация.  Свързва се с мира, спокойствието и безусловната любов. Носи яснота на мисълта и спокойно отношение спрямо проблемни ситуации, успокоява нервността, страха, гневните емоции. Помага да изчистим подсъзнанието от негативните мисли, вина, страхове и укрепва вътрешната сила.Той е важен източник на енергия и устойчивост, особено за жените. Зарежда аурата със светлина и влияе благотворно на всички чакри, най-силно на 4-та сърдечна чакра.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.