loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Двойна гривна "Легенда"

Двойна гривна "Легенда"

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG214
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

65,00лв.

Двойна гривна "Легенда"


ПОСЛАНИЕ: ЛЮБОВ, ЗАКРИЛА, СМЕЛОСТ, САМОЧУВСТВИЕ, ЩАСТИЕ, СТРАСТ, УВЕРЕНОСТ, БОГАТСТВО, БЛАГОПОЛУЧИЕ, БОГАТСТВО


Елементи

Made with Swarovski elements 

  • Swarovski кристали
Мънисто с кубични цирконии, позлата жълто злато 8mm 

Естествени камъни

  • Ахат "Мадагаскар" фасет 8mm
  • Кафяво тигрово око с гравиран златен дракон 8mm
  • Червено тигрово око 8mm
  • Хематит бронз 4mm
  • Яспис мокаит 8mm

Стоманено лого мънисто 8mm

Стоманена висулка "Ръката на Фатима", позлата жълто злато  

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Символът Ръката на Фатима/Хамза
Ръката на Фатима/Хамза е символ, датиращ от праисторически времена, проектиран за защита от „зли очи”, лош късмет и завист. Амулетът има силно действие срещу негативна енергия не само върху човека, който го носи, но и върху неговия имот! Това е една от причините да се използва за защита във всички култури и народи! Талисманът символизира истинската любов и лоялност между мъжа и жената! 

Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболието.

Черният ахат се използва най-вече като защитник, носи се и с цел привличане на късмет и успех. 

Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра:търпение, фокусиране върху целите и решителност.

Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Ясписът мокаит помага в личностното израстване и самоусъвършенстване, подобрява концентрацията и балансира ума. Помага при взимането на решения в трудни и конфликтни ситуации. Носи увереност, кураж и сила.