loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Здраве

Гривна Здраве

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG47
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Здраве"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ЗДРАВЕ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО, ХАРМОНИЯ, КОНЦЕНТРАЦИЯ


Елементи

Сребро 925

  • Мънисто сребро 925, 6mm

Естествени камъни

  • Пирит 6mm
  • Хематит кръст 

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Пирит

Пиритът се използва в изработката на бижута и служи като амулет от хилядолетия. Познат е на древните цивилизации на римляни, гърци, инки. Това е един от лечебните камъни, използван от шаманите.

Пиритът е чудесен защитник на емоционално и физическо ниво. Поради неговото благотворно влияние върху здравето във Франция е наричан Pierre De Sante - „камък на здравето”. Той увеличава физическата издръжливост, стимулира интелекта. Помага да общуваме по-открито и честно, засилва самочувствието и увереността в себе си, което го прави подходящ талисман за срамежливи и нерешителни хора.

Пиритът съчетава енергиите на земята и огъня, което го прави подходящ за укрепване на коренната чакра. 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.