loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Антик Colors

Колие Антик Colors

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG336
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

175,00лв.

Колие "Антик" Colors


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, БЛАГОДЕНСТВИЕ, СПОКОЙСТВИЕ, КЪСМЕТ, ПРИЯТЕЛСТВО, ЛЮБОВ, КРАСОТА 


Елементи: 

Ръчно изработено, късо колие от сребро 925 и естествени камъни

Сребро 925: 

  • Елементи от сребро 925 с черно родиево покритие и позлата розово злато 
  • Закопчалка и удължител
Естествени камъни: 

  • Червен корал 4mm
  • Тюркоаз 4mm
  • Перла 4mm

Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Корал

Стимулира обмяната на веществата, има благоприятно въздействие върху кръвообращението, подобрява паметта, полезен е при заболяване на щитовидната жлеза. Смята се, че има благоприятен ефект върху психиката, намаля стреса, притесненията, страха, придава благоразумие.


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци!