loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Красота

Колие Красота

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG296
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

75,00лв.

Колие "Красота"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, САМОЧУВСТВИЕ, СПОКОЙСТВИЕ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО, ИЗЦЕЛЕНИЕ, КРАСОТА, ЗДРАВЕ, СМЕЛОСТ, ЛЮБОВ, БОГАТСТВО


Elements

Сребро 925 

  • Мъниста сребро 925
  • Закопчалки сребро 925
Естествени камъни:
  • Турмалин фасет 3mm
  • Хематит 2mm

Корда: стомана


Символика на елементите 

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Турмалин

Легенда разказва как Дъгата е отнесена от зъл дух до сърцето на Земята, за да скрие нейната красота. Там, в недрата на земята тя се превръща в приказно красивият минерал турмалин! Камъкът наистина съществува във всички различни и приказно красиви цветове на дъгата и всеки от тях има свое магическо значение. Общите свойства на турмалина са свързани с психичната енергия. Камъкът подобрява разбирателството и комуникацията, разсейва негативната енергия и страха, подпомага концентрацията по време на общуване. Турмалинът насърчава спокойствието, мира, щастието, увеличава самочувствието и радостта, подобрява психичните процеси.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.