loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие The Butterfly

Колие The Butterfly

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MGTHE BUTTERFLY
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

75,00лв.

Колие The Butterfly


СИЛИ: ЗАКРИЛА, БЛАГОДЕНСТВИЕ И БИЗНЕС УСПЕХИ, ВЪТРЕШЕН МИР, ВДЪХНОВЕНИЕ, МЪДРОСТ, УВЕРЕНОСТ В СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ 


Елементи

Сребро 925 

  • Сребърна висулка пеперуда с позлата розово злато и инкрустирани кубични цирконии - символ на положителната трансформация и любовта! 
  • Сребърна закопчалка, позлата розово злато

Естествени камъни:
  • Малахит 4mm 
  • Оникс фасет 4mm

Кристали "Preciosa" деним, фасет 

Корда: стомана

Дължина:около 45cm


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Малахит

Малахитът е древен минерал, който помага на човека да се свърже със Вселената. Той освобождава стреса и успокоява, и по този начин освобождава душата. Камъкът внася баланс и повишава концентрацията, вдъхновява и зарежда с позитивна мисъл и идеи. Известно е, че фараоните в Древен Египет слагали малахит на украшенията си за глава, с което вярвали, че камъкът им помага да взимат мъдри решения!

Малахитът има много силна енергия, която предпазва и предупреждава носителя от злини. Древна легенда гласи, че камъкът се пръска на парчета и така предупреждава собственика си за предстояща беда.

Талисмани от малахит се носят и за привличане на любов, тъй като камъкът увеличава умението на човек да обича и да бъде обичан.  


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите. Подходящ е за спортисти и за хора с натоварено ежедневие.