loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Фатима Gold

Колие Фатима Gold

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG61
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

75,00лв.

Колие "Фатима" Gold


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, УСПЕХ


Елементи

Естествени камъни:
  • Бял нефрит/жадеит 8mm
  • Цветен яспис мат 8mm

Кристали "Preciosa", златист цвят 

Стоманена висулка "Ръката на Фатима"/Хамса, позлата жълто злато

Стоманена лого висулка

Корда: златна

Дължина: около80cm 


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Нефрит/Жадеит

Защитава и действа срещу негативните енергии. Камъкът освобождава насъбралата се негативна енергия и осигурява баланс между умствените, физическите и духовни аспекти в живота ни. Смята се за камък на късмета. В Древен Китай вярвали, че нефритът привлича любовта, затова в него издълбавали пеперуди.

Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.

 

Цветен яспис внася хармония, баланс и позитивна енергия. Той стимулира креативността и е подходящ за хора, занимаващи се с бизнес. Цветният яспис подпомага избавянето от страхове и напразни надежди. Лекува и защитава чакрата на слънчевия сплит.