loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Лейди

Колие Лейди

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG395
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

85,00лв.

Колие Лейди


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ И ЛЮБОВ, ПРЕЧИСТВА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ НА ВСИЧКИ НИВА, ПОЛОЖИТЕЛНА НАГЛАСА, РАДОСТ, УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ И САМОЧУВСТВИЕ, КРАСОТА, УСПОКОЕНИЕ, СМЕЛОСТ, УСПЕХ, БИЗНЕС УСПЕХ И БОГАТСТВО


Елементи:

Сребро 925:

  • Висулка с инкрустиран цитрин, сребро 925, позлата розово злато  
  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 4mm 

Естествени камъни:

  • Пренит фасет 5mm
  • Златен обсидиан фасет 4mm
  • Хематит бронз 4mm  
  • Цитрин 

Корда: златна


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване.  

Пренит

Пренитът е открит през 1744 г. на нос Добра надежда от холандски пълководец. Първоначално камъкът бил наречен „нос изумруд“ заради прекрасния му зелен цвят. Камъкът е силен защитен кристал, който зарежда на всички нива, давайки вътрешна сила. Подходящ е за медитация и като кристал, който може да пророкува, давайки знание на човека за самия себе си. Пренитът е помощник в аналитичното мислене и разбирането на себе си. Премахва неприятните спомени, лекува болката от тях. Ако болката от дадена ситуация ни пречи да приемем истината, камъкът помага да я видим, приемем, да се освободим от нея и да видим собствения си потенциал, който успешно да овладеем и приложим в светския живот. Това е камък, който показва пътя в духовния растеж.

Обсидиан

Обсидианът е естествено стъкло, формиран от бързото изстиване на вулканичната лава. Мощен камък пазител и камък за изцеление. Подобрява визията на притежателя си, преобразува негативната енергия в позитивна и по този начин помага в борбата със стреса. Златният обсидиан неутрализира негативизма и лошите навици.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Цитрин

Цитринът носи сила и успех. Той е прекрасен амулет, който разсейва негативната енергия и в същото време зарежда с топла енергия и позитивизъм. Известен е като талисман за привличане на пари и изобилие в особено в бизнеса и търговията. Той помага не само в придобиването на благосъстоянието, но и в неговото задържане!

Цитринът помага в изграждането на добро самочувствие, вдъхва смелост и решителност, успокоява при взимането на важни решения.