loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Лидер

Колие Лидер

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG328
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

120,00лв.

Колие "Лидер"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, УВЕРЕНОСТ, СИЛА, БЛАГОПОЛУЧИЕ, ТЪРПЕНИЕ, БАЛАНС, ЕНЕРГИЧНОСТ, РЕШИТЕЛНОСТ, УСПЕХ, БОГАТСТВО


Елементи:

Сребро 925 

  • Мънисто сребро 925, с черно родиево покритие и черни кубични цирконии, 10mm

Естествени камъни:

  • Ахат мат фасет 10mm
  • Ахат с гравиран сребърен дракон - символ на мощ и успех, 10mm
  • Оникс мат 8, 10mm
  • Оникс мат фасет 10mm

Стоманена лого висулка 

Корда: черна


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствиеУвеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболиетоЧерният ахат се използва най-вече като защитник, носи се и с цел привличане на късмет и успех.