loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Вълшебно Слънце

Колие Вълшебно Слънце

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG195
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

115,00лв.

Колие Вълшебно Слънце


ПОСЛАНИЕ: ЛЮБОВ, ХАРМОНИЯ, ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ, УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ, СЕБЕПОЗНАНИЕ, ПОЗИТИВНА СИЛА, ЗАКРИЛА, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ИЗОБИЛИЕ, ИЗЦЕЛЕНИЕ


Елементи

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 3mm
  • Медальон от сребро с черно родиево покритие и кубични цирконии в цвят шампанско; Символи - "Окото на Бог" и Слънчеви лъчи 

Естествени камъни:
  • Розов кварц фасет 10mm
  • Ягодов кварц фасет 10mm
  • Пренит куб фасет 8mm

Стоманена лого вислка 

Корда: златиста

Дължина: около 80 cm


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Розов кварц

Розовият кварц е известен като камък на любовта. Наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, той помага на собственика си да отвори същността си към любовта във всички измерения. Внася светлина, сърдечност, състрадание, прошка, нежност, вътрешен мир. Розовият кварц помага да се справим със сърдечни травми, гняв и страх. 


Кварц

Кварцът е мощен камък, който често се споменава като „универсален кристал“. Той лесно усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира енергия. Подобрява и успокоява мислите, затова често се препоръчва за медитация. Енергията на кварца е хармонизираща и се препоръчва за комбиниране с други минерали. Предназначението на този камък е да изчисти негативните мисли, да балансира връзката ви с околната среда, да ви пречисти духовно, умствено и физически.По този начин камъкът осигурява защита от негативното и повишава креативността.  

Пренит

Пренитът е открит през 1744 г. На нос Добра надежда от холандски пълководец. Първоначално камъкът бил наречен „нос изумруд“ заради прекрасния му зелен цвят. Камъкът е силен защитен кристал, който зарежда на всички нива, давайки вътрешна сила. Подходящ е за медитация и като кристал, който може да пророкува, давайки знание на човека за самия себе си. Пренитът е помощник в аналитичното мислене и разбирането на себе си. Премахва неприятните спомени, лекува болката от тях. Ако болката от дадена ситуация ни пречи да приемем истината, камъкът помага да я видим, приемем, да се освободим от нея и да видим собствения си потенциал, който успешно да овладеем и приложим в светския живот. Това е камък, който показва пътя в духовния растеж.