loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Мистик

Колие Мистик

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG411
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

135,00лв.

Колие Мистик


ПОСЛАНИЕ: СИЛА И УСПЕХ, ЗАЩИТА, ЗДРАВЕ, СПОКОЙСТВИЕ И ТЪРПЕНИЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ, БИЗНЕС УВЕРЕНОСТ И УСТРЕМЕНОСТ, БОГАТСТВО, БАЛАНС, ФОКУС  


Елементи: 

Медальон от стомана кръст със странични орнаменти

Стоманено лого мънисто  

Естествени камъни: 

  • Оникс фасет 6mm
  • Червено тигрово око 8mm

Корда: черна


Символика на елементите

Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра: търпение, фокусиране върху целите и решителност.