loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Колие Rhapsody Dark

Колие Rhapsody Dark

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG769
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

85,00лв.

Колие "Rhapsody"Dark


СИЛИ: ЗАЩИТА, УСПЕХ, БАЛАНС, ЖИЗНЕНА СИЛА, ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ, ХАРМОНИЯ, ЩАСТИЕ 


Естествени камъни: 

  • Червен ахат мат 10mm
  • Африкански тюркоаз фасет 8mm
  • Черен оникс фасет 8mm
  • Черен оникс фасет мат 8mm
  • Черен оникс мат фасет  6mm
  • Корал 8mm

Stainless steel logo bead 8mm

Stainless steel pendand "The Tree of Life"

Cord: black

Length: around  80cm


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността. Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията, инстинктите. Подходящ е за спортисти и за хора с натоварено ежедневие.

 

Ахат

Камък пазител. Подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта. Бори се със стреса и безсънието. Повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболиетоЧервеният ахат носи проективна и огнена енергия. Неговите най-силни свойства са лечебната му и защитна сила. Носи спокойствие и насърчава мира.

 

Корал

Стимулира обмяната на веществата, има благоприятно въздействие върху кръвообращението, подобрява паметта, полезен е при заболяване на щитовидната жлеза. Смята се, че има благоприятен ефект върху психиката, намаля стреса, притесненията, страха, придава благоразумие.


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци!