loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!

Продукти

НАШИТЕ ПРОДУКТИ 

Естествените полускъпоценни камъни вдъхновяват човечеството още от Древността със своята красота, заряд и символика! Линията бижута MG обединява символичните вярвания и културни богатства на Древността с модерната и изтънчена визия на съвременния човек. Всяко бижу е изработено ръчно от висококачествени естествени материали: полускъпоценни камъни, кристали, сребро, кристали и перли Swarovski, стомана. 


Целта на всяко бижу е да бъде не просто модно украшение на своя собственик, а негов пазител и талисман, да го дари с положителна енергия и радост! Магията на камъните се въплъщава в ефектни модели гривни, гривни Shamballа, колиета, аксесоари. Комбинираме енергията и красотата на естествените елементи с могъщи символи на вяра, любов, късмет от различни култури и религии. Резултатът -  специален аксесоар и модно украшение, което се превръща в личен амулет за защита и скъп талисман, носещ надежда и радост! Бижу, което превръща дори ежедневието в специално изживяване!


Асортиментът ни включва ръчно изработени мъжки и дамски гривни, колиета , амулети и обици от естествени камъни, кристали, Swarovski кристали и перли! Стремейки се да предлагаме актуални продукти на своите клиенти, разширихме продуктовата си гама с гривни и колиета от така модерната вече стомана. Бижутата от стомана са обединени в колекцията Steel Hearts ! Избирайки продуктите се стремим да останем верни на идеята си те да бъдат изпълнени със смисъл, затова всеки модел от колекцията Steel Hearts представлява знак или символ, зареден с дълбок смисъл! 

Изборът на материалите е съобразен с актуалните тенденции в света на модата. Внимателно следим новостите и предпочитанията към цветовете, модата в облеклата и в бижутерийния свят за всеки предстоящ  сезон.  Това прави бижутата ни изключително модерни и подходящи за съчетание с всеки моден стил визия – от бунтарски рок до елегантен шик! Изчистена линия, изисканост, ясно изразена женственост в дамските модели и неприкрита заявка за сила и мъжественост в мъжките, са отличителни за MG Jewellery!  


Създаването на всяко бижу MG е дълъг и задълбочен процес. Той започва с проучване и избор на висококачествени материали за всеки нов модел, стигайки до самото им създаване в ателието на фирмата и представянето им пред аудиторията. Всеки един детайл, свързан с новите материали е внимателно проучен,  елементите – тествани и едва тогава се пристъпва към създаването на бижутата.Готовите и одобрени модели са внимателно пречистени, готови да предадат посланието си към бъдещия си собственик! Представянето им пред нашите клиенти включва винаги задълбочена информация за смисъла, символиката и действието на всеки един елемент!   

Ние от MG jewellery държим на високото качество и сме безкомпромисни при избора на материалите, с които работим! Затова, лично селектираме всеки един елемент и оставаме лоялни на доверени партньори, български и чуждестранни, които са утвърдени в своя бранш с високо качество, внимание към детайла и професионализъм! Държим да представяме на своите клиенти разнообразен, но висококачествен асортимент, отличаващ се с луксозно присъствие и неподправена уникалност! Нашите бижута са съчетание от богата палитра първокласни полускъпоценни камъни, впечатляващи сребърни и стоманени елементи, и невероятния блясък на най-актуалните предложения от оригинала Swarovski elements, представен в изключително богата гама! 


Благодарим ви, че избирате MG jewellery!

Добре дошли в нашия свят на магия и блясък !