loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Ванила Creamy

Гривна Ванила Creamy

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG211
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Ванила" Creamy


ПОСЛАНИЕ: ПРИВЛИЧА ЛЮБОВТА, ХАРМОНИЯ И ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ, ЩАСТИЕ, КОМФОРТ, ПОЗИТИВНИ МИСЛИ И ДОБРИНА, КОНЦЕНТРАЦИЯ, ЗАЩИТА ОТ БЕДИ


Елементи:

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристали

Кристали "Preciosa" куб, цвят крем 

Сребро 925: 

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато, 3mm

Естествени камъни:

  • Ботсвански ахат 6mm
  • Лунен камък фасет цвят крем 4, 6mm
  • Яспис "Пикасо" 4mm
  • Хематит розово злато фасет 4mm

Стоманено лого мънисто куб, цвят розово злато 4mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболиетоБотсванският ахат внася чувственост и радост. Познат е като камък на промяната, тъй като помага на собственика си да приеме и да премине плавно и безпрепятствено през всички промени в живота. Ботсванският ахат помага в борбата със стрес. Камъкът съдейства за съсредоточаването върху взимането на правилни решения вместо върху проблемите. Активира креативността и интуицията!


Лунен камък

Лунният камък напомня за нашата собствена ценност и божественост. Балансира емоциите и успокоява. Камъкът носи женската енергия и мъдрост, внася баланс и хармония. Действа успокоително на нервната система, преодолява стреса и тревожността, укрепва интуицията. Смята се, че камъкът сбъдва желания. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.

 

Пикасо яспис носи посланието за радост от живота. Той има силен енергиен и творчески заряд. Има способността да внася нови идеи и вдъхновение. Камъкът носи и положителна трансформация в областта на взаимоотношенията, подпомагайки добрата комуникация и привличането на съмишленици. 


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.