loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Талисман Молитва Отче Наш GOLD

Талисман Молитва Отче Наш GOLD

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : Talisman_Molitva_Gold
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!65,00лв.

Талисман Молитва "Отче Наш" Gold


СИЛА: ЗАЩИТА, ВЯРА, ИЗЦЕЛЕНИЕ 


Елементи:

Сребро 925:

  • Елемент от сребро 925, ръчна изработка 
  • Покритие с 24 карата злато 
  • Гравиран текст на старобългарски език на най-силната молитва "Отче Наш"  

Цвят корда: моля, изберете от падащото меню 


Талисманът е ръчно изработен от български майстори на ювелирното изкуство. Текстът на молитвата “Отче Наш” е гравиран на старобългарски език - езикът на сърцето! 

Продуктът ще пристигне при вас в кадифена торбичка, придружен от сертификат за произход от MG JEWELLERY. Сертификатът съдържа допълнителна информация и самия текст на най-силната молитва в света! 


Символика на елементите  

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване.  


Злато

Златото е символът на Слънцето и от Древността е почитан метал, който символизира благополучието и успеха. Златото е носител на жизнените енергии в живота, смята се за емблема на живота, докато среброто пречиства от ниска енергия.

Златото символизира още целокупността, силната воля и истината.

Според учителя Петър Дънов, златото е складирана слънчева енергия, която индусите наричат прана, това е буквално жизнената сила, „дъх на живот”! Като най-добър проводник на жизнената сила, златото носи живот на падналия духом.