loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна "Candy" Емералд

Гривна "Candy" Емералд

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG447
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Candy" Емералд


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ, ТЪРПЕНИЕ, ВДЪХНОВЕНИЕ, ТВОРЧЕСКА СИЛА, ИЗОБИЛИЕ И БОГАТСТВО, УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ, САМОЧУВСТВИЕ И СМЕЛОСТ, ЗАЩИТА ОТ ЗЛИ СИЛИ И ПОМОЩ ПРИ ОТКАЗВАНЕТО НА ЛОШИ НАВИЦИ 


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3mm

Естествени камъни

  • Емералд/Смарагд фасет 3mm
  • Розов шпинел фасет 3mm
  • Хематит 2mm
  • Зелен хематит рондела 2mm
  • Култивирана перла, сива 4mm 

Корда: силиконоваСимволика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Шпинел

Шпинелът блести в прекрасна гама от цветове, които варират от червено и розово до виолетово и синьо.Той може да бъде сбъркан с други скъпоценни камъни, най-често рубин, сапфир или танзанит, за това често е наричан „камък измамник“, не по негова вина разбира се. В историята са известни много случаи на световно известни скъпоценни камъни, инкрустирани в кралски бижута, които са смятани за рубини. В последствие се оказва, че са шпинел. Най-известният е великолепен 170 каратов червен рубин, „Принц Едуард“, който краси кралската корона на Великобритания и до днес.През 1940 г.става ясно, че той е червен шпинел.

 

Името на камъка произлиза от гръцки и означава „искрящ“. В древността е ценен високо като скъпоценен камък и бил използван от гърците и римляните като мощен закрилник, заради искрящите си цветове.

Твърди се, че с помощта на този камък можем да изясним и проясним нашите мисли и творчески идеи.Особено свойство на камъка е способността да привлича правилната помощ в определена ситуация. Той е помощник в периоди на прекомерно физическо натоварване, използва се и за привличане на богатство. Червеният шпинел благоприятства взимане на правилни решения и мирното разрешаване на конфликтни ситуации. Розовият укрепва и засилва любовта.

 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Тагове: гривна с естесвени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка, мъжки гривни,